Redtec Airservice – Hertz kompressoren


Redtec Ab har fått förtroendet att vara enda återförsäljare för Hertz kompressoren i Sverige.

Med mer än 10 års erfarenhet inom luftkompressorsektorn, har vi på Redtec AB både kunskap och möjlighet att möta behoven hos de svenska kunderna genom att erbjuda våra industri-, mobila-, och marina kompressorer, kyltorkar, tryckluftfilter och reservdelar.

Hertz Kompressoren är ett premiumvarumärke av Dalgakiran Group Company, en av de ledande luftkompressortillverkarna i världen och har ett globalt nätverk. Hertz Kompressoren grundades i Tyskland med syfte att tillverka kompressorer med hög tysk ingenjörskonst. Hertz Kompressoren är ett internationellt företag som är engagerade i utformning, tillverkning och försäljning av kompressorer och tryckluftsutrustningar. Hertz Kompressoren strävar alltid efter att skapa och tillverka produkter av högsta kvalitet men till ett rimligt pris för högsta möjliga kundnöjdhet. Vi erbjuder kreativa, sofistikerade och praktiska lösningar för våra kunder och deras olika behov.

Redtec AB är en kvalitativ leverantör av industrikolvkompressorer, skruvkompressorer, kyltorkar, tryckluftfilter och reservdelar till den svenska marknaden. Vi levererar hela skalan av tryckluftsprodukter, som har utvecklats av ett utbildat och mycket erfaret team av designers och ingenjörer som har tillverkas enligt högsta standard.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för tryckluftssystem, med utrustning som har utformats speciellt för att möta behoven hos våra kunder.

Alla våra tryckluftsprodukter kommer med en garanti och vi erbjuder full eftermarknadssupport som en del av vår förstklassiga service.

 

Redtec AB erbjuder följande tjänster inom Airservice

  • Ett komplett utbud av luftkompressor produkter som utvecklats av välutbildade och erfarna designer ingenjörer och tillverkas med den senaste ISO och TÜV standard.
  • Konkurrenskraftiga priser och produkter som är lätta att installera och underhålla, samt vara energieffektiva.
  • 5 års garanti på stora delar av standardformatet, 12 månader på övriga utrustning – särskilda villkor gäller.
  • En personlig service för kunderna.
  • Jour, kontaktas 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

 

För att se det fullständiga produktutbudet, gå in på www.hertz-kompressoren.com

 

Vi på Redtec AB servar, felsöker, reparerar samtliga tryckluftsmärken på marknaden.

Vi har ett brett kontaktnät vad det gäller reservdelar.

Vi söker samarbetspartners, så om du är intresserad så ring oss.